საავტორო მეღვინეობა «ჩიტოს ღვინო» დაარსდა 2017 წელს. დამაარსებელი და მეღვინე, მისი დამფუძნებელი და მეღვინე, თბილისელი ნინო ჩიტოშვილი განათლებით პიანისტია.

ჩვენი ღვინოები
საფერავი
საფერავი, ქვევრი

ჩიტოს ღვინო

წითელი მშრალი ღვინო საფერავი 2021. პრემიუმ კლასის ღვინო გამორჩეული ძლიერი არომარებით, მკვეთრი გამორჩეული გემოებით და გემოს ხანგრძლივი დაბოლოებით. გემოში სჭარბობს ალუბლის, შავი პილპის და ქლიავის ჩირის არომატები. საშუალოსხეული და მაღალი ტიტრული მჭავიანობა ხაზს ესვამს ღვინის მაღალ გასტრონომიულ თვისებებს.

Georgia-Chito's Gvino Rkatsiteli-Mtsvane 2022
რქაწითელი-მწვანე 2022 წელი, ქვევრი

ჩიტოს ღვინო

მშრალი ქარვისფერი უმაღლესი ხარისხის ქვევრის ღვინო. დუღილი და შემდგომი მაცერაცია ჭაჭა-კლარტზე 7 თვის განმავლობაში. შემოდგომის გამხმარი ფოთლებისა და თამბაქოს არომატები. ნებისმიერ ბუფეტის დაუვიწყარს ხდის.

Georgia - Chito's Gvino Rkatsiteli-Khikhvi-Kisi- Kvevri 2022
რქაწითელი – ქისი – ხიხვი 2022 წ., ქვევრი

ჩიტოს ღვინო

მშრალი ქარვისფერი პრემიუმ კლასის ქვევრის ღვინო. ალკ.12% ღვინო დაყენებულია ქართული ტრადიციული ტექნოლოგიით-ქვევრში. ფერმენტაცია და შემდგომი მაცერაცია გავლილი აქვს ჭაჭა-კლერტზე 7 თვის განმავლობაში. ღვინო გამოირჩევა მაღალი გასტრონომიული და ადამიანების დამაკავშირებელი თვისებებით და მოუხდება როგორც საოჯახო სადილს ასევე მეგობრების შეხვედრას ყვილეს დაფის თანხლებით.

Georgia-Chito's Gvino Rkatsiteli 2022
რქაწითელი 2022 წელი, ქვევრი

ჩიტოს ღვინო

მშრალი ქარვისფერი უმაღლესი ხარისხის ქვევრის ღვინო. დუღილი და შემდგომი მაცერაცია ჭაჭა-კლარტზე 7 თვის განმავლობაში. მაღალი მინერალიზაცია და მსუბუქი ტექსტურა, ელეგანტური სხეული. განსხვავებული არომატები და გემოს გამორჩეული დასრულება.

საფერავი 2023 წელი, ქვევრი

ჩიტოს ღვინო

წითელი მშრალი ღვინო საფერავი 2021. პრემიუმ კლასის ღვინო გამორჩეული ძლიერი არომარებით, მკვეთრი გამორჩეული გემოებით და გემოს ხანგრძლივი დაბოლოებით. გემოში სჭარბობს ალუბლის, შავი პილპის და ქლიავის ჩირის არომატები. საშუალოსხეული და მაღალი ტიტრული მჭავიანობა ხაზს ესვამს ღვინის მაღალ გასტრონომიულ თვისებებს.

რქაწითელი-მწვანე 2023 წელი, ქვევრი

ჩიტოს ღვინო

მშრალი ქარვისფერი უმაღლესი ხარისხის ქვევრის ღვინო. დუღილი და შემდგომი მაცერაცია ჭაჭა-კლარტზე 7 თვის განმავლობაში. შემოდგომის გამხმარი ფოთლებისა და თამბაქოს არომატები. ნებისმიერ ბუფეტის დაუვიწყარს ხდის.

რქაწითელი 2023 წელი, ქვევრი

ჩიტოს ღვინო

მშრალი ქარვისფერი უმაღლესი ხარისხის ქვევრის ღვინო. დუღილი და შემდგომი მაცერაცია ჭაჭა-კლარტზე 7 თვის განმავლობაში. მაღალი მინერალიზაცია და მსუბუქი ტექსტურა, ელეგანტური სხეული. განსხვავებული არომატები და გემოს გამორჩეული დასრულება.

წინა
შემდეგი
ღვინის მრავალწლიანი გამოცდილება
დამაარსებელი და მეღვინე, მისი დამფუძნებელი
რატომ არის Chito's Gvino საუკეთესო
100% ორგანული
ქვევრის ღვინო
კახეთი დამზადებულია
ვეგანური